Vier de zomer in een LEADER gebied!

Er zijn in Nederland 20 LEADER gebieden. In elk gebied zijn over de jaren prachtige projecten gerealiseerd. Een groot deel daarvan is te boeken en te bezoeken (accommodaties, restaurants, musea, boerderijen, winkels, enz.).

Nu de Corona maatregelen weer versoepeld zijn, willen we alle mensen met een LEADER hart uitnodigen om deze zomer zoveel mogelijk van deze projecten te bezoeken.  Dat kan uiteraard in je eigen gebied, maar nog leuker is het om een van de andere LEADER gebieden te bezoeken. Het spreekt voor zich dat we op deze manier ook onze mooie LEADER projecten een steuntje in de rug kunnen geven in deze zware tijden.

In dit overzicht staan per deelnemend LEADER gebied alle projecten vermeld die te boeken en te bezoeken zijn met basisinformatie over wat ze aanbieden en een link naar een site voor meer informatie.

De uitdaging:

Maak bij elk LEADER project dat je deze zomer bezoekt een of meer foto’s. Post deze foto’s (uiteraard nadat je eerst toestemming hebt gevraagd aan de projecteigenaar) op de Facebook pagina ‘Follow the LEADER’ met een kort verhaaltje over je ervaringen.

De beloning:

Afbeelding met tekening Automatisch gegenereerde beschrijving

Op 2 oktober vindt de 3e editie van de landelijke LEADER plaats. De dag gaat hoe dan ook door. In welke vorm, dat hangt nog af van de Corona maatregelen die op dat moment van kracht zijn.

Tijdens de dag wordt teruggekeken op de LEADER zomer en wordt een prijs uitgereikt aan degene die de meeste LEADER projecten heeft gepost op de Facebook pagina. Bonuspunten zijn te verdienen voor elke geposte foto waarop het LEADER logo te zien is.