30 April: Online Leader bijeenkomst

Het zijn bijzondere tijden en het zit er even niet in dat we elkaar kunnen ontmoeten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om toch met elkaar in contact te blijven!

Vanuit LEADER Polders met Waarden gaan we graag met u in gesprek over uw en onze leefomgeving het platteland in de Krimpenerwaard, Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Gouwe Wiericke. Loopt u al een poosje met een goed idee in uw hoofd, maar weet u alleen niet hoe u dit tot uitvoering moet brengen.

Misschien is LEADER dan wel wat voor u, LEADER is een subsidieprogramma binnen het GLB. En helpt ondernemers om innovatieve ideeën werkelijkheid te laten worden. Normaal gesproken zouden hier informatieavonden over worden georganiseerd om deze ideeën te inventarissen en waar mogelijk met elkaar te verbinden. Dit is echter op dit moment niet mogelijk, daarom hebben we het volgende:

Op Donderdag 30 april 2020, zal er vanaf 20.00 een online bijeenkomst zijn over het LEADER programma. Tijdens deze Webinar zal uitleg gegeven worden over LEADER, waar het u mogelijk bij kan ondersteunen. Er zal ruimte zijn om vragen te stellen en te kunnen peilen of uw ideeën in aanmerking komen voor subsidie.

Wilt u meedoen aan deze Webinar, geef u dan nu op door te mailen naar Laurens@knowwhy.nl

Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u kan deelnemen aan de Webinar, mocht u nog niet eerder hebben deelgenomen aan een webinar, en technische vragen hebben zullen we dit na aanmelding persoonlijk met u bespreken.

We zien u graag op Donderdag 30 april om 20.00 (Inloggen 19.45 – 20.00)