Subsidie aanvragen in 2019

In 2019 kan tijdens twee periodes een LEADER subsidie worden aangevraagd:

  • Eerste openstelling: 4 maart (9.00 uur) tot en met 1 april (17.00 uur).
  • Tweede openstelling: 9 september (9.00 uur) tot en met 9 oktober (17.00 uur)

De Plaatselijke Groep heeft de LEADER bijdrage per project vastgesteld op minimaal 25.000 euro en maximaal 200.000 euro. Hiermee wil de Plaatselijke Groep bijdragen aan juist die initiatieven die een grote maatschappelijke of economische impuls brengen in het landelijke gebied.

Neem contact op met de LEADER coördinator, Martijn Plomp, 06-20854456 of leader@poldersmetwaarden.nl.

 

Tijdens de openstellingsperiodes kan er LEADER subsidie worden aangevraagd in de regio Polders met Waarden. Lees op de pagina LEADER-subsidie hoe u subsidie kunt aanvragen via de POP3 webportal. Op deze portal is het mogelijk subsidieaanvragen in te dienen en uw project verder te beheren.

LET OP: Indien u inlogt met E-herkenning, dient u gemachtigd te zijn om in te loggen op deze webportal. Vraag tijdig de benodigde e-herkenning aan (betrouwbaarheidsniveau 2+)!